Konverzió javítás lépésekben

Ha a böngészőben rákeresünk arra, hogyan tudnánk javítani konverziónkon, rengeteg találatot kapunk és a sok információban könnyen el is veszhetünk. Milyen lépéseket, cseleket és marketing stratégiákat alkalmazzunk? Hogyan érjük el növekedésünket, jó irányba haladunk-e?

Aggodalomra semmi ok, hiszen Mi már végigjártuk ezt az utat, ezért rá tudunk mutatni a gyengepontokra és olyan megoldásokkal látunk el, amelyekkel elkerülheted a bakikat.

Úgy érzed elakadtál vállalkozásod népszerűsítésében, hirdetéseidnek nincs eredménye, nem érkezik elegendő bevétel és még sorolhatnánk..

Ez esetben a vásárlók adják a konverziót, ámde a látogatók gyarapodása nem jelenti azt, hogy a konverziók és az arányok is fellendülnek. Az oldaladnak gyorsnak, meggyőzőnek és könnyen használhatónak kell lennie, ahova az esélyes vásárlóidat érkezteted. Be kell mutatnod az ügyfeleidnek, hogy mitől különleges a terméked és miért Rád essen választásuk.

Megtanítjuk milyen módszerekkel növelheted e-kereskedelmi konverziód, a közösségi médiában hogyan helyezkedj el, tartalmak gyártása, kosárelhagyások kezelése, és még a váratlan helyzetek kezelését is. Megkeressük a problémát, megbeszéljük és célravezető stratégiákat adunk át Neked fejlődésed érdekében.

Az e-kereskedelmi konverziós arány növelése időt vesz igénybe. A kezdeti napokban kisebb lesz, de végül növekedni fog. Ezért nem szabad kiborulni miatta. Az általunk javasolt fenti stratégiák követésével biztosan jó eredményeket fogsz elérni. Ha sikerült felkeltenünk érdeklődésed vagy akár kérdéssel fordulnál hozzánk, keress minket bátran illetve add meg elérhetőséged és felvesszük Veled a kapcsolatot.

Z

Kinek ajánljuk:

Meglévő webshop vállalkozóknak

Z

Időtartam:

2 hetente 2 óra
Z

Menetrend:

3-6 hónap

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Telefonszám:

+36-30/977-4055‬

+36-30/381-0814‬

FAQ

Gyakran Ismételt Kérdések

Kivel fogok találkozni a kurzus során?

Venk Lászlóval és Kobza Andrással fogsz találkozni.

Mennyi időt vesz igénybe egy tanácsadás?
Az első ingyenes konzultációnk 60 perc, majd az azt követő konzultációk 90 és 120 percet vesznek igénybe.
Miért lesz hasznos számomra a segítség?
Olyan tanácsokkal látunk el, amelyeket bármikor használhatsz, és ha megfogadod őket, akkor biztosan látni fogsz előrelépést a vállalkozásodban.
Milyen anyagokat fogok kapni? Hogyan férhetek hozzájuk?
Együttműködésünk folyamán sok információ érkezik hozzád, ezért nem árt, ha jegyzetelsz is a konzultációk alatt. Természetesen el fogod kapni írásos formában az anyagokat beleértve az elemzéseket is.
Online vagy személyes konzultációk várhatók?
Legfőképp online konzultálunk, de igény szerint a személyes konzultációra is van lehetőség Szegeden és Budapesten.
Mi történik az első konzultáción?
Az első konzultáción meghallgatunk Téged, bemutathatod vállalkozásod, mi pedig felmérjük az igényeidet, és annak megfelelően indul el a közös munkánk. Ha nem tudod melyik szolgáltatásunkat vedd igénybe, útbaigazítunk.
Készülnöm kell-e a konzultációkra?
Igen, készülnöd kell, hogy elegendő információt kaphassunk vállalkozásodról, terveidről. Hiszen, ha látjuk, hogy van benned akarat, gördülékenyebben tudunk haladni.
Kapni fogok házi feladatot?
Tény, hogy nem az iskolapadban vagyunk, de igenis kapni fogsz házi feladatot fejlődésed érdekében.
Mire számíthatok, ha elkezdődik a közös munkánk?
Ha sikerült időpontot egyeztetnünk a konzultációra, a kiválasztott szolgáltatásnak megfelelően átadjuk az elemzéseinket, a fontos információkat tudassuk Veled és hatékony ötletekkel látunk el. Neked is ki kell venned a részed a munkából, webáruházadban egyes beállításokat te végzel el, haladóként. Nem tűnünk el, mint a kámfor, bármikor rendelkezésedre állunk kérdés esetén. Az elemzésekhez idő kell, nem egyik napról a másikra történnek, ezért türelmesnek kell lenned.
Hogyan vehetem fel a kapcsolatot az oktatókkal?
Telefonon és e-mailen keresztül is felveheted velünk a kapcsolatot. Elérhetőségeinket megtalálod a főoldalon, ha legörgetsz, és a kapcsolat fül alatt is.
Hogyan tudok fizetni?
Banki átutalással tudsz fizetni, melyekről bővebb információt közös munkánk során kaphatsz.
ÁFÁS számlát állítanak ki Nekem?
Igen, ÁFÁS számlát állítunk ki számodra.
Ha nem nekem való a tanácsadás, vissza tudom kérni a pénzt?
A legelső konzultációnk díjmentes, ezért már akkor el tudod dönteni, hogy Velünk szeretnél-e dolgozni vagy sem, mielőtt tovább mennénk. De természetesen a későbbiekben, ha a kurzus felénél így döntesz, akkor vissza tudod igényelni a befizetett összeget.
Milyen készségeket sajátíthatok el a tanácsadás során?
Kreativitás, problémamegoldás, stratégiai szemlélet, tervezés, kampánystratégia építés, SEO és PPC ismeretek, lead szemlélet, social media kezelés, analitikai, konverzió ismeretek

Rólunk

Kik is vagyunk?

Kobza András

Kobza András

András kimagasló e-kereskedelmi szakember, milliárdos cég vezetője, több közismert márka magyar piacvezető képviselője, többet között a lifestyleshop.hu, komfortcipo.hu, ipanemaflipflop.hu és teanet.hu webáruházak tulajdonosa és vezetője.

Mindemellett számtalan e-kereskedelmi szakmai fórum és Mastermind csoport alapítója és tagja.

Kobza András

Venk László

László piacvezető webáruházat vezetett több éven keresztül az antikvárium szektorban, jelenleg egy lendületesen fejlődő webáruház marketing cég, az adlogic.hu vezetője.

Az elmúlt évek során több mint 30 webáruháznak segített átlag feletti növekedést elérni, melyek megtekinthetőek a következő linkre kattintva: adlogic.hu/referenciak/