egy nap a webshopodért!

Ha még nem rendelkezel Webshoppal de szeretnél akkor mi segítünk! Hiszen a FullCommercie egy napos intenzív kurzusán megtanulsz mindent ami ahhoz szükséges, hogy egy eredményes webáruházat belekezdj!

 Egyedi Webáruház, egy nap alatt!

Miért van szükséged Webshopra?

  • Egy 24h órás felületet biztosítasz a vevőidnek, így akár folyamatosan is történhet eladás!
  • Ezzel is folyamatosan növelheted a bevételed!
  • E-kereskedelem legjobbjaitól tanulhatsz!
  • A FullCommerce kurzusán vehetsz részt amely már számos vállalkozásnak segített egyedi és sikeres webshopok elindításában!

Hogyan kezdjük el?

  • Vedd fel velünk a kapcsolatot, az első meeting ingyenes!
  • Első meetingen egyeztetünk és minden részletet pontosan átbeszélünk!
  • Megbeszéljük még azt is, hogy hol és mikor jó neked!
  • Szed össze a csapatod és vágjunk bele a kurzusba!

Mi fog történi a képzésen?

 • Egy Nyolc órás intenzív kurzuson veszel részt ahol megtanítunk mindent ami ahhoz szükséges, hogy egy sikeres webshopot elindíts, működtess és fejlessz! 
 • A kurzuson találkozni fogsz a 20 év e-kereskedelem tapasztalatából összeállított Mester Prezentációnkkal!
 • Az alapokkal kezdünk ahol, megtanulod  webshop motorokat, mi a különbség köztük, és segítünk a számodra legmegfelelőbbet kiválasztani!
 • A motorod kiválasztása után elkezdjük részletesen átvenni a webáruház elemeket. Ezek az elemekből fog állni a menü pontod és ezek fogják segíteni a vásárlókat a navigálásban, a keresésben és a vásárlásban!
 • A kurzuson megtanulod sikeresen használni a Google Analyticset! Hiszen segít összesíteni az adatokat amelyekből folyamatos visszajelzéseket kapsz. Ezért mindig tisztába leszel a célcsoport igényeivel, problémáival, demográfiájával és még sok más egyébb információval amely segítheti az eladásaid növelését!
 • Megtanulsz eredményesen hirdetni! Hiszen fontos, hogy kevés befektetés mellet folyamatosan nőjön a célzott látogatók száma és még a kampányaid is mindig sikeresek legyenek!
 • A kurzusokon még megtanulsz egy napi rutint kialakítani! Hiszen nélküle nehezen érhetsz el sikereket! Ezért nem marad ki a mi kurzusunkból sem a napi rutin kialakítása!
 • Egy sikeres webshop tulajdonos csak akkor lehetsz ha te magad egy sikeres vezető vagy! Ezért a kurzus végén még egy vezetői képzés is tartunk amiben megtanulod kiértékelni az eredményeket, kijavítani a hibáidat és elemezni a konkurenciát!

 Mi lesz a végeredménye?

  • A kurzus végén kezedben lesz egy olyan tudás amely segíteni fog az e-kereskedelmed elindításában és fejlesztésében!
  • Időt nyersz a kurzussal, hiszen nem a saját bőrödön kell kitapasztalnod az e-kereskedelmet!
  • A FullCommercie csapata nem csak egy kurzussal járul hozzá a sikereidnek hanem még kapcsolatokkal is ellátunk!

Folyamatos eladás!

Egyedi webshop

Növekvő Profit!

Rólunk

Kik is vagyunk?

Kobza András

Kobza András

András kimagasló e-kereskedelmi szakember, milliárdos cég vezetője, több közismert márka magyar piacvezető képviselője, többet között a lifestyleshop.hu, komfortcipo.hu, ipanemaflipflop.hu és teanet.hu webáruházak tulajdonosa és vezetője.

Mindemellett számtalan e-kereskedelmi szakmai fórum és Mastermind csoport alapítója és tagja.

Kobza András

Venk László

László piacvezető webáruházat vezetett több éven keresztül az antikvárium szektorban, jelenleg egy lendületesen fejlődő webáruház marketing cég, az adlogic.hu vezetője.

Az elmúlt évek során több mint 30 webáruháznak segített átlag feletti növekedést elérni, melyek megtekinthetőek a következő linkre kattintva: adlogic.hu/referenciak/

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Telefonszám:

+36-30/977-4055‬

+36-30/381-0814‬

FAQ

Gyakran Ismételt Kérdések

Kivel fogok találkozni a kurzus során?

Venk Lászlóval és Kobza Andrással fogsz találkozni.

Mennyi időt vesz igénybe egy tanácsadás?
Az első ingyenes konzultációnk 60 perc, majd az azt követő konzultációk 90 és 120 percet vesznek igénybe.
Miért lesz hasznos számomra a segítség?
Olyan tanácsokkal látunk el, amelyeket bármikor használhatsz, és ha megfogadod őket, akkor biztosan látni fogsz előrelépést a vállalkozásodban.
Milyen anyagokat fogok kapni? Hogyan férhetek hozzájuk?
Együttműködésünk folyamán sok információ érkezik hozzád, ezért nem árt, ha jegyzetelsz is a konzultációk alatt. Természetesen el fogod kapni írásos formában az anyagokat beleértve az elemzéseket is.
Online vagy személyes konzultációk várhatók?
Legfőképp online konzultálunk, de igény szerint a személyes konzultációra is van lehetőség Szegeden és Budapesten.
Mi történik az első konzultáción?
Az első konzultáción meghallgatunk Téged, bemutathatod vállalkozásod, mi pedig felmérjük az igényeidet, és annak megfelelően indul el a közös munkánk. Ha nem tudod melyik szolgáltatásunkat vedd igénybe, útbaigazítunk.
Készülnöm kell-e a konzultációkra?
Igen, készülnöd kell, hogy elegendő információt kaphassunk vállalkozásodról, terveidről. Hiszen, ha látjuk, hogy van benned akarat, gördülékenyebben tudunk haladni.
Kapni fogok házi feladatot?
Tény, hogy nem az iskolapadban vagyunk, de igenis kapni fogsz házi feladatot fejlődésed érdekében.
Mire számíthatok, ha elkezdődik a közös munkánk?
Ha sikerült időpontot egyeztetnünk a konzultációra, a kiválasztott szolgáltatásnak megfelelően átadjuk az elemzéseinket, a fontos információkat tudassuk Veled és hatékony ötletekkel látunk el. Neked is ki kell venned a részed a munkából, webáruházadban egyes beállításokat te végzel el, haladóként. Nem tűnünk el, mint a kámfor, bármikor rendelkezésedre állunk kérdés esetén. Az elemzésekhez idő kell, nem egyik napról a másikra történnek, ezért türelmesnek kell lenned.
Hogyan vehetem fel a kapcsolatot az oktatókkal?
Telefonon és e-mailen keresztül is felveheted velünk a kapcsolatot. Elérhetőségeinket megtalálod a főoldalon, ha legörgetsz, és a kapcsolat fül alatt is.
Hogyan tudok fizetni?
Banki átutalással tudsz fizetni, melyekről bővebb információt közös munkánk során kaphatsz.
ÁFÁS számlát állítanak ki Nekem?
Igen, ÁFÁS számlát állítunk ki számodra.
Ha nem nekem való a tanácsadás, vissza tudom kérni a pénzt?
A legelső konzultációnk díjmentes, ezért már akkor el tudod dönteni, hogy Velünk szeretnél-e dolgozni vagy sem, mielőtt tovább mennénk. De természetesen a későbbiekben, ha a kurzus felénél így döntesz, akkor vissza tudod igényelni a befizetett összeget.
Milyen készségeket sajátíthatok el a tanácsadás során?
Kreativitás, problémamegoldás, stratégiai szemlélet, tervezés, kampánystratégia építés, SEO és PPC ismeretek, lead szemlélet, social media kezelés, analitikai, konverzió ismeretek