DIY YouTube csatorna

A Youtube olyan közösségi médiafelület, ahova percenként kerül fel új videó és naponta több milliós feliratkozások történnek. Lehetőséged van videókat nézni, feltölteni és letölteni ingyenes módon. Videókat és linkeket oszthatnak meg azok a felhasználók, akik csatornával rendelkeznek és még bevételre is tehetnek szert nézettségük által.

Youtube csatornád létrehozása előtt át kell gondolnod, hogy milyen tartalmakat szeretnél készíteni.

A nézettséged növeléséhez és követők szerzéséhez érdekesnek kell lenniük, hogy felfigyeljenek rájuk az emberek és hasznosnak is találják őket. Ha azonosulni tudnak velük, rá akarnak kattintani és végig akarják nézni őket. Gondolj csak bele, te is szívesen néznél bemutatót egy olyan termékről, amit megszeretnél vásárolni.

Általában a legnézettebb csatornák egy témáról szólnak, a közönség szeret a kulisszák mögé lesni. Egy csatorna létrehozása teljesen ingyenes, a költségek akkor kezdődnek, amikor a tartalmak gyártása elkezdődik. Nézzünk is egy listát, amely bemutatja mire lesz szükséged csatornád sikerességéhez:

  • Webkamerával és mikrofonnal ellátott számítógép
  • Okostelefon vagy külső kamera a tartalom gyártásához
  • Egy szerkesztő szoftver, amely a videók összeállításában lesz segítségedül
  • A felvételhez és a munkához egy jól kialakított hely

Ha sikeresen beszereztél mindent és kigondoltad milyen tartalmakat szeretnél megosztani, akkor elkezdődhet a kivitelezés, melyben rendelkezésedre állunk. Segítünk a létrehozási folyamatokban, elmondjuk a SEO elveket és beállítunk mindent, ami szükséges az elinduláshoz. Megéri elindítanod, ha egyedi tartalmakat tudsz nyújtani, amelyek szórakoztatóak és informatívak is egyben. Ne aggódj, nem fogunk eltűnni, havi szinten konzultálunk és megbeszéljük milyen változások történtek a csatornáddal kapcsolatban. Most csak annyi a dolgod, hogy lefelé görgess és keress fel bennünket illetve elérhetőséged megadásával felkeresünk Téged.

Z

Kinek ajánljuk:

webáruházzal rendelkező személyeknek
Z

Időtartam:

4 óra
Z

Menetrend:

havi 1 óra

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Telefonszám:

+36-30/977-4055‬

+36-30/381-0814‬

FAQ

Gyakran Ismételt Kérdések

Kivel fogok találkozni a kurzus során?

Venk Lászlóval és Kobza Andrással fogsz találkozni.

Mennyi időt vesz igénybe egy tanácsadás?
Az első ingyenes konzultációnk 60 perc, majd az azt követő konzultációk 90 és 120 percet vesznek igénybe.
Miért lesz hasznos számomra a segítség?
Olyan tanácsokkal látunk el, amelyeket bármikor használhatsz, és ha megfogadod őket, akkor biztosan látni fogsz előrelépést a vállalkozásodban.
Milyen anyagokat fogok kapni? Hogyan férhetek hozzájuk?
Együttműködésünk folyamán sok információ érkezik hozzád, ezért nem árt, ha jegyzetelsz is a konzultációk alatt. Természetesen el fogod kapni írásos formában az anyagokat beleértve az elemzéseket is.
Online vagy személyes konzultációk várhatók?
Legfőképp online konzultálunk, de igény szerint a személyes konzultációra is van lehetőség Szegeden és Budapesten.
Mi történik az első konzultáción?
Az első konzultáción meghallgatunk Téged, bemutathatod vállalkozásod, mi pedig felmérjük az igényeidet, és annak megfelelően indul el a közös munkánk. Ha nem tudod melyik szolgáltatásunkat vedd igénybe, útbaigazítunk.
Készülnöm kell-e a konzultációkra?
Igen, készülnöd kell, hogy elegendő információt kaphassunk vállalkozásodról, terveidről. Hiszen, ha látjuk, hogy van benned akarat, gördülékenyebben tudunk haladni.
Kapni fogok házi feladatot?
Tény, hogy nem az iskolapadban vagyunk, de igenis kapni fogsz házi feladatot fejlődésed érdekében.
Mire számíthatok, ha elkezdődik a közös munkánk?
Ha sikerült időpontot egyeztetnünk a konzultációra, a kiválasztott szolgáltatásnak megfelelően átadjuk az elemzéseinket, a fontos információkat tudassuk Veled és hatékony ötletekkel látunk el. Neked is ki kell venned a részed a munkából, webáruházadban egyes beállításokat te végzel el, haladóként. Nem tűnünk el, mint a kámfor, bármikor rendelkezésedre állunk kérdés esetén. Az elemzésekhez idő kell, nem egyik napról a másikra történnek, ezért türelmesnek kell lenned.
Hogyan vehetem fel a kapcsolatot az oktatókkal?
Telefonon és e-mailen keresztül is felveheted velünk a kapcsolatot. Elérhetőségeinket megtalálod a főoldalon, ha legörgetsz, és a kapcsolat fül alatt is.
Hogyan tudok fizetni?
Banki átutalással tudsz fizetni, melyekről bővebb információt közös munkánk során kaphatsz.
ÁFÁS számlát állítanak ki Nekem?
Igen, ÁFÁS számlát állítunk ki számodra.
Ha nem nekem való a tanácsadás, vissza tudom kérni a pénzt?
A legelső konzultációnk díjmentes, ezért már akkor el tudod dönteni, hogy Velünk szeretnél-e dolgozni vagy sem, mielőtt tovább mennénk. De természetesen a későbbiekben, ha a kurzus felénél így döntesz, akkor vissza tudod igényelni a befizetett összeget.
Milyen készségeket sajátíthatok el a tanácsadás során?
Kreativitás, problémamegoldás, stratégiai szemlélet, tervezés, kampánystratégia építés, SEO és PPC ismeretek, lead szemlélet, social media kezelés, analitikai, konverzió ismeretek

Rólunk

Kik is vagyunk?

Kobza András

Kobza András

András kimagasló e-kereskedelmi szakember, milliárdos cég vezetője, több közismert márka magyar piacvezető képviselője, többet között a lifestyleshop.hu, komfortcipo.hu, ipanemaflipflop.hu és teanet.hu webáruházak tulajdonosa és vezetője.

Mindemellett számtalan e-kereskedelmi szakmai fórum és Mastermind csoport alapítója és tagja.

Kobza András

Venk László

László piacvezető webáruházat vezetett több éven keresztül az antikvárium szektorban, jelenleg egy lendületesen fejlődő webáruház marketing cég, az adlogic.hu vezetője.

Az elmúlt évek során több mint 30 webáruháznak segített átlag feletti növekedést elérni, melyek megtekinthetőek a következő linkre kattintva: adlogic.hu/referenciak/