DIY PPC – Csináld magad PPC

A PPC, azaz a Pay per Click egy online hirdetési módszer (jellemzően Google Ads hirdetések), melynek lényege, hogy a hirdető akkor fizet a hirdetéséért, ha rá is kattint arra egy felhasználó. Ha még csak most csöppentél bele az üzleti élet rejtelmeibe, és nincs forgalmad, valamint a márkádnak sem láthatósága, akkor a PPC lesz a megmentőd. Több közösségi platformon is alkalmazzák ezt a szerkezetet, mint például a Facebookon, LinkedInen és a Pinteresten is.

Az alkalmazásokban és az interneten megjelenő hirdetések többsége PPC.

A reklámok mindenhol ott vannak körülöttünk, a „netpolgárok” és a hirdetési platformok száma évről évre nő. A hirdetések megjelenítésének lehetőségei végtelenek, azonban fontos, hogy előtte ellenőrizd a költségeket a megfelelő bevételed érdekében.

Az online tranzakciók nagy része mobilon történik, de mégis kevés vállalkozás fordít figyelmet a mobiloptimalizálásra és a stratégiákra, pedig ezek kéz a kézben járnak. Ahhoz, hogy hatékonyak legyenek PPC kampányaid, a weboldaladnak gyorsnak és működőképesnek kell lennie mobilon és asztali gépen egyformán.

A PPC hirdetések elsőszámú előnye, hogy azonnal működésbe lépnek és elkezdhetnek forgalmat terelni a hirdető weboldalára. Célozhatóak, ezért könnyen megszabható, hogy kiknek jelenjen meg és ezzel a felesleges kattintások nagy része is elkerülhető. Hátránya akkor következhet be, ha nem megfelelően állítod be őket és ez által még pénzt is veszíthetsz. Megannyi kezdő PPC hirdető tapasztalta, hogy egy éjszaka után sok olyan kattintást kellett fizetnie, amelyek sajnos semmilyen bevételt nem hoztak neki..

Kulcsfontosságú precízen beállítani, máskülönben gyorsan elpazarolhatják költségkeretedet, és ha megszünteted a finanszírozásukat, rögtön eltűnnek a célközönség elől. Az eredményeket pontosan láthatod, ezért nélkülözhetetlen, hogy olyan csapattal dolgozz együtt, akik pontos adatokkal tudnak Neked szolgálni és be tudják mutatni az elköltött pénzed hozadékát.

Amennyiben érdekel a lehetőség és szaktudásunk, szívesen állunk rendelkezésedre. Alap PPC kampányok, előkészületek és egy teljes setup-ot is véghez viszünk közösen. Ehhez pedig görgess lefelé, hogy fel tudjuk venni egymással a kapcsolatot.

Z

Kinek ajánljuk:

kezdőknek és webáruházzal rendelkező személyeknek
Z

Időtartam:

6 óra
Z

Menetrend:

heti konzultáció 3 hónapig

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Telefonszám:

+36-30/977-4055‬

+36-30/381-0814‬

FAQ

Gyakran Ismételt Kérdések

Kivel fogok találkozni a kurzus során?

Venk Lászlóval és Kobza Andrással fogsz találkozni.

Mennyi időt vesz igénybe egy tanácsadás?
Az első ingyenes konzultációnk 60 perc, majd az azt követő konzultációk 90 és 120 percet vesznek igénybe.
Miért lesz hasznos számomra a segítség?
Olyan tanácsokkal látunk el, amelyeket bármikor használhatsz, és ha megfogadod őket, akkor biztosan látni fogsz előrelépést a vállalkozásodban.
Milyen anyagokat fogok kapni? Hogyan férhetek hozzájuk?
Együttműködésünk folyamán sok információ érkezik hozzád, ezért nem árt, ha jegyzetelsz is a konzultációk alatt. Természetesen el fogod kapni írásos formában az anyagokat beleértve az elemzéseket is.
Online vagy személyes konzultációk várhatók?
Legfőképp online konzultálunk, de igény szerint a személyes konzultációra is van lehetőség Szegeden és Budapesten.
Mi történik az első konzultáción?
Az első konzultáción meghallgatunk Téged, bemutathatod vállalkozásod, mi pedig felmérjük az igényeidet, és annak megfelelően indul el a közös munkánk. Ha nem tudod melyik szolgáltatásunkat vedd igénybe, útbaigazítunk.
Készülnöm kell-e a konzultációkra?
Igen, készülnöd kell, hogy elegendő információt kaphassunk vállalkozásodról, terveidről. Hiszen, ha látjuk, hogy van benned akarat, gördülékenyebben tudunk haladni.
Kapni fogok házi feladatot?
Tény, hogy nem az iskolapadban vagyunk, de igenis kapni fogsz házi feladatot fejlődésed érdekében.
Mire számíthatok, ha elkezdődik a közös munkánk?
Ha sikerült időpontot egyeztetnünk a konzultációra, a kiválasztott szolgáltatásnak megfelelően átadjuk az elemzéseinket, a fontos információkat tudassuk Veled és hatékony ötletekkel látunk el. Neked is ki kell venned a részed a munkából, webáruházadban egyes beállításokat te végzel el, haladóként. Nem tűnünk el, mint a kámfor, bármikor rendelkezésedre állunk kérdés esetén. Az elemzésekhez idő kell, nem egyik napról a másikra történnek, ezért türelmesnek kell lenned.
Hogyan vehetem fel a kapcsolatot az oktatókkal?
Telefonon és e-mailen keresztül is felveheted velünk a kapcsolatot. Elérhetőségeinket megtalálod a főoldalon, ha legörgetsz, és a kapcsolat fül alatt is.
Hogyan tudok fizetni?
Banki átutalással tudsz fizetni, melyekről bővebb információt közös munkánk során kaphatsz.
ÁFÁS számlát állítanak ki Nekem?
Igen, ÁFÁS számlát állítunk ki számodra.
Ha nem nekem való a tanácsadás, vissza tudom kérni a pénzt?
A legelső konzultációnk díjmentes, ezért már akkor el tudod dönteni, hogy Velünk szeretnél-e dolgozni vagy sem, mielőtt tovább mennénk. De természetesen a későbbiekben, ha a kurzus felénél így döntesz, akkor vissza tudod igényelni a befizetett összeget.
Milyen készségeket sajátíthatok el a tanácsadás során?
Kreativitás, problémamegoldás, stratégiai szemlélet, tervezés, kampánystratégia építés, SEO és PPC ismeretek, lead szemlélet, social media kezelés, analitikai, konverzió ismeretek

Rólunk

Kik is vagyunk?

Kobza András

Kobza András

András kimagasló e-kereskedelmi szakember, milliárdos cég vezetője, több közismert márka magyar piacvezető képviselője, többet között a lifestyleshop.hu, komfortcipo.hu, ipanemaflipflop.hu és teanet.hu webáruházak tulajdonosa és vezetője.

Mindemellett számtalan e-kereskedelmi szakmai fórum és Mastermind csoport alapítója és tagja.

Kobza András

Venk László

László piacvezető webáruházat vezetett több éven keresztül az antikvárium szektorban, jelenleg egy lendületesen fejlődő webáruház marketing cég, az adlogic.hu vezetője.

Az elmúlt évek során több mint 30 webáruháznak segített átlag feletti növekedést elérni, melyek megtekinthetőek a következő linkre kattintva: adlogic.hu/referenciak/