Amit a SEO-ról tudnod kell, mielőtt fizetsz bárkinek

Biztosan sok helyen találkoztál már a SEO kifejezéssel az online világban, de valójában mit is jelent ez a három betű? A SEO angolul a Search Engine Optimization rövidítése, mely magyarul keresőoptimalizálást jelent. A lényege, hogy első helyre juttassa a weboldalt a keresőben egyes szavak és kifejezések megadása által. Valójában egy eszköz, a célja pedig minél több látogató érkezése, akik később vásárlóvá alakulhatnak át.

Félre ne értsd, nem a SEO fogja kifejezetten a bevételed hozni, de hozzá tud járulni.

Az érdeklődőket a weboldaladra viszi, de itt még nem biztos, hogy vásárolni is szeretnének. Ezért kell ügyesnek lenned, hogy a későbbiekben megbízható és visszatérő vevővé változtathasd őket. Nem egyszeri munkavégzés, a végeredményt a hosszú távú munka által fogod megkapni, azonban léteznek olyan elemei, melyek egyszeri elvégzése is hozhat néhány sikert.

A SEO az e-kereskedelem számára lehetővé teszi, hogy jelentősebb keresési eredményekben jelenj meg, ez által forgalmat és értékesítést érhetsz el, hogy növeld webáruházad. Ezt a szolgáltatásunkat kezdők és haladók is igénybe vehetik egyaránt.

A Google-ben weboldalad szépen teljesít, de nem vagy első minden kulcsszóra, van lehetőség a fejlődésre, ezt azonban hogyan érheted el? Miért is van szükség SEO tanácsadásra? Tudjuk, hogy nehéz az első helyre kerülni, mert nagy a verseny, a technikák is változatosak. Ha saját magad szeretnéd elvégezni a SEO-t, akkor készülj fel arra, hogy ahhoz drága szoftverek szükségesek.

Célunk, hogy az oldalad már a kezdetektől fogva kiváló eredményekkel induljon minden szempontból, beleszámítva a Google keresőjét is, ezért érdemes már a készítése előtt a keresőoptimalizálásra gondolnod. Terjedelmes dologról van szó, tehát elveheti idődet más elsődleges feladatoktól is.

A folyamatos konzultáció a megbízható keresőoptimalizálási együttműködésnek az egyik legnagyobb előnye. Csapatmunkánkkal új szintre emelheted a jelenlegi marketingstratégiád és a legjobb eredményeket érheted el. Ezért ne habozz, keress minket bátran, hogy megszerezhesd a kellő tudást.

Z

Kinek ajánljuk:

kezdőknek és webáruházzal rendelkező személyeknek
Z

Időtartam:

4 óra
Z

Menetrend:

havi 1 óra

Vedd fel velünk
a kapcsolatot!

Telefonszám:

+36-30/977-4055‬

+36-30/381-0814‬

FAQ

Gyakran Ismételt Kérdések

Kivel fogok találkozni a kurzus során?

Venk Lászlóval és Kobza Andrással fogsz találkozni.

Mennyi időt vesz igénybe egy tanácsadás?
Az első ingyenes konzultációnk 60 perc, majd az azt követő konzultációk 90 és 120 percet vesznek igénybe.
Miért lesz hasznos számomra a segítség?
Olyan tanácsokkal látunk el, amelyeket bármikor használhatsz, és ha megfogadod őket, akkor biztosan látni fogsz előrelépést a vállalkozásodban.
Milyen anyagokat fogok kapni? Hogyan férhetek hozzájuk?
Együttműködésünk folyamán sok információ érkezik hozzád, ezért nem árt, ha jegyzetelsz is a konzultációk alatt. Természetesen el fogod kapni írásos formában az anyagokat beleértve az elemzéseket is.
Online vagy személyes konzultációk várhatók?
Legfőképp online konzultálunk, de igény szerint a személyes konzultációra is van lehetőség Szegeden és Budapesten.
Mi történik az első konzultáción?
Az első konzultáción meghallgatunk Téged, bemutathatod vállalkozásod, mi pedig felmérjük az igényeidet, és annak megfelelően indul el a közös munkánk. Ha nem tudod melyik szolgáltatásunkat vedd igénybe, útbaigazítunk.
Készülnöm kell-e a konzultációkra?
Igen, készülnöd kell, hogy elegendő információt kaphassunk vállalkozásodról, terveidről. Hiszen, ha látjuk, hogy van benned akarat, gördülékenyebben tudunk haladni.
Kapni fogok házi feladatot?
Tény, hogy nem az iskolapadban vagyunk, de igenis kapni fogsz házi feladatot fejlődésed érdekében.
Mire számíthatok, ha elkezdődik a közös munkánk?
Ha sikerült időpontot egyeztetnünk a konzultációra, a kiválasztott szolgáltatásnak megfelelően átadjuk az elemzéseinket, a fontos információkat tudassuk Veled és hatékony ötletekkel látunk el. Neked is ki kell venned a részed a munkából, webáruházadban egyes beállításokat te végzel el, haladóként. Nem tűnünk el, mint a kámfor, bármikor rendelkezésedre állunk kérdés esetén. Az elemzésekhez idő kell, nem egyik napról a másikra történnek, ezért türelmesnek kell lenned.
Hogyan vehetem fel a kapcsolatot az oktatókkal?
Telefonon és e-mailen keresztül is felveheted velünk a kapcsolatot. Elérhetőségeinket megtalálod a főoldalon, ha legörgetsz, és a kapcsolat fül alatt is.
Hogyan tudok fizetni?
Banki átutalással tudsz fizetni, melyekről bővebb információt közös munkánk során kaphatsz.
ÁFÁS számlát állítanak ki Nekem?
Igen, ÁFÁS számlát állítunk ki számodra.
Ha nem nekem való a tanácsadás, vissza tudom kérni a pénzt?
A legelső konzultációnk díjmentes, ezért már akkor el tudod dönteni, hogy Velünk szeretnél-e dolgozni vagy sem, mielőtt tovább mennénk. De természetesen a későbbiekben, ha a kurzus felénél így döntesz, akkor vissza tudod igényelni a befizetett összeget.
Milyen készségeket sajátíthatok el a tanácsadás során?
Kreativitás, problémamegoldás, stratégiai szemlélet, tervezés, kampánystratégia építés, SEO és PPC ismeretek, lead szemlélet, social media kezelés, analitikai, konverzió ismeretek

Rólunk

Kik is vagyunk?

Kobza András

Kobza András

András kimagasló e-kereskedelmi szakember, milliárdos cég vezetője, több közismert márka magyar piacvezető képviselője, többet között a lifestyleshop.hu, komfortcipo.hu, ipanemaflipflop.hu és teanet.hu webáruházak tulajdonosa és vezetője.

Mindemellett számtalan e-kereskedelmi szakmai fórum és Mastermind csoport alapítója és tagja.

Kobza András

Venk László

László piacvezető webáruházat vezetett több éven keresztül az antikvárium szektorban, jelenleg egy lendületesen fejlődő webáruház marketing cég, az adlogic.hu vezetője.

Az elmúlt évek során több mint 30 webáruháznak segített átlag feletti növekedést elérni, melyek megtekinthetőek a következő linkre kattintva: adlogic.hu/referenciak/